Сатанинські дні в червні 2022 / pixabay.com

Астрологи та нумерологи вважають, що кожного місяця є свої небезпечні дати - дні, коли потойбічні сили особливо активні і можуть нашкодити людям, які живуть на Землі. Такі дати називаються "дні Гекати" на честь богині, що управляє місяцем. УНІАН розповість, коли настануть важкі місячні дні у червні та що треба про них знати.

Раніше ми говорили про те, коли небезпечні дні 2022 випадають в травні.

Сатанинські дні 2022 - дати

Небезпечні дні 2022 / depositphotos.com

9 місячний день - початок 7 червня о 11:27, закінчення 8 червня о 12:48

Відео дня

Дев'ятий місячний день проходить під назвою "Кажан". Підступна нічна тварина в містичних навчаннях здатна викликати погані сни, підвищене почуття тривожності і страху. Великі ризики зробити безліч помилок через затуманеного свідомості.

Як захиститися: думайте тільки про хороше і не дозволяйте негативу керувати вами. Не читайте новини, не спілкуйтеся з поганими людьми, займайтеся тільки тим, що приносить вам радість. Ваша головна зброя проти зла - доброта і милосердя.

15 місячний день - початок 13 червня о 20:24, закінчення 14 червня о 21:56

П'ятнадцятамісячна доба має найбільш сильну енергетику і вважаються дуже небезпечною. Саме на 15-й день місяця чаклуни і відьми наводять пристріт. Символ дня - "Пернатий змій". Саме сьогодні вам може приснитися віщий сон.

Як захиститися: берегти здоров'я, так як захворювання, отримані в цей день, будуть довго вас мучити. Також намагайтеся допомагати нужденним, боротися за справедливість, висловлювати свою позицію і "не плисти за течією". Проявляйте активність якомога частіше.

23 місячний день - початок 22 червня о 01:07, закінчення 23 червня о 01:15

"Цербер" - назва двадцять третьої місячної доби. У цю дату вами можуть управляти негативні руйнівні емоції - злість, жага помсти, агресія і ненависть. Вам може захотітися ризикнути, зробити якийсь необдуманий вчинок. У такий день імпульсивні вчинки і реакції дуже поширені.

Як захиститися: слідкуйте за своїми словами, спочатку думайте, а потім робіть, не будьте жадібними і не думайте погано про інших людей. Намагайтеся не піддаватися апатії і нудьзі, будьте ласкаві і миролюбні по відношенню до оточуючих. 

29 місячний день - початок 28 червня о 02:35, закінчення 29 червня о 03:15

Астрологи прозвали цей день "Багатоголова Гідра". Саме сьогодні найчастіше трапляються НП, аварії, катастрофи і починаються епідемії. Особливо це торкнеться тих, хто не відрізняється уважністю і сліпо довіряє всьому, що йому говорять.

Як захиститися: тисячу разів аналізуйте обстановку, не вірте на слово, слухайте свою інтуїцію. Найкраще на 29-й день місяця присвятити себе дому та сім'ї, а також зайнятися духовним розвитком. До речі, заняття випічкою в цю дату допоможуть очистити енергетику.

Детально про те, що можна і не можна робити в сатанинські дні кожного місяця - в інфографіці від УНІАН.

Дні Гекати 2022 у червні / Інфографіка УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: