Про які зачіски варто назавжди забути / скріншот

Багато зачісок, які досі носять жінки, насправді вже давно не модні. Виявляється, деякі види фарбувань і укладок варто просто забути, тому що вони лише старять і виглядають дешево. Які зачіски варто назавжди викреслити з пам'яті - читайте нижче.

Кольорові пасма

10-15 років тому багато хто мріяв про незвичайне фарбування. Тоді білі, чорні або інші контрастні пасма здавалися чимось екстравагантним. Але таке фарбування вже давно вийшло з моди.

Фарбування, про які варто забути / скріншоти

Мелірування або фарбування окремих пасом можуть сильно здешевити ваш образ. Порадьтеся зі своїм майстром, професійний колорист підбере вам сучасне фарбування.

Відео дня

Завивка

Хімічна завивка була популярна ще у наших бабусь. Тоді, через брак інших можливостей, перукарі наносили їдкий засіб на волосся і закручували їх на спеціальні коклюшки. Така укладка довго трималася і не вимагала особливого догляду.

Завивка вже не в моді / скріншоти

Зараз завивку можуть робити більш щадними речовинами. Також укладки роблять спеціальними стайлерами з вузькими насадками. Однак тепер завивка має несучасний вигляд. Вона псує образ і додає віку. Замість завивки можна зробити укладку з м'якими локонами, вони будуть мати стильний вигляд.

Балаяж і шатуш з темним корінням

Всього п'ять років тому про таке фарбування мріяла кожна модниця. Плавна "розтяжка" від темного кольору до світлого або ж вихід з чорного в рудий - балаяж і шатуш коштував дуже дорого, але всі хотіли собі таку зачіску.

Балаяж і шатуш вже не в моді / скріншоти

Таке фарбування має дуже несучасний вигляд. Крім цього, не всі майстри навчилися його правильно робити. Навіть зараз деякі колористи роблять перехід з одного кольору в інший, допускаючи багато помилок. Сьогодні варто віддати перевагу ніжному і стриманому тонуванню.

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав про наймоднішу зачіску весни 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: