Кому не щастить у коханні / фото slovofraza.com

Деякі знаки Зодіаку власноруч знищують кохання. Але ви можете зробити висновки і виправити ситуацію.

Все можна виправити, передає slovofraza.

Овен

Відео дня

Овни дуже імпульсивні і нетерплячі, тому набивають чимало гуль на любовному терені. При чому вони дуже швидко вступають у відносини і також швидко розлучаються. Наявність їх великого досвіду і природної сексуальності підкуповує багатьох.

Телець

Тельці люблять гроші. При цьому вони можуть бути дуже жадібними, що не подобається іншим. Однак, якщо представники цього знака Зодіаку ставлять відносини в пріоритет, вони можуть розраховувати на успіх в любові.

Близнюки

Читайте такожАстрологи розповіли, як цілуються різні знаки Зодіаку

Близнюкам удача посміхається всюди, крім кохання. Хоча вони його серйозно і не сприймають. Для них це свого роду гра, яка не варта свічок.

Рак

Раки дуже серйозно ставляться до стосунків, тому інших це може відлякувати. Це ті люди, які хочуть якомога швидше створити сім'ю. Нерідко в гонитві за особистим щастям вони знаходять лише нервові зриви, страждання і нерозділене кохання.

Діва

Діви знають собі ціну і знають, чого варті. У любовних відносинах їм щастить, однак вони часто нехтують цим. Це може відлякувати потенційних партнерів.

Скорпіон

Скорпіон любить пускати пил в очі про свою перевагу. А на ділі виступає слабкою, жадібною, образливою і дуже мстивою персоною, від якої хочеться поплисти на всіх вітрилах.

Водолій

Водолії - найгірші сім'янини. Вони люблять свободу і задихаються під чуйним наглядом, опікою і піклуванням.

Риби

Риби справляють враження безкорисливих, дбайливих і чуйних натур в основному для того, щоб скинути з себе трохи відповідальності. Якщо жінкам це не заважає, то чоловіки можуть не побудувати щасливі і міцні відносини.

Як повідомляв УНІАН, астрологи назвали знаки Зодіаку, яким в серпні потрібно терміново діяти.