REUTERS

Сильне торнадо на півдні США призвело до численних жертв у декількох штатах, є загиблі і поранені.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

У понеділок, 15 квітня, залишаючи за собою смугу руйнувань, штормовий фронт пройшов далі і розвернувся в бік великих міст східного узбережжя.

Відео дня

Читайте такожЧерез крижаний шторм у Канаді більше 140 тисяч людей залишилися без електрики

Через шквалисті пориви вітру, раптові паводки і торнадо в штатах Техас і Луїзіана загинули не менше восьми людей, троє з них діти.

Містечко Франклін в Техасі було майже повністю знищене торнадо. В одному з археологічних парків торнадо накрила групу туристів, одна жінка померла пізніше в лікарні.

У місті Вест-Монро в Луїзіані водяний потік забрав життя 13-річного хлопчика. Пізніше поліція знайшла тіло ще одного чоловіка в машині, яку затопило раптовим паводком.

У штаті Алабама загинув робітник, який брав участь у розборі повалених вітром дерев. У штаті Міссісіпі як мінімум одна людина загинула і багато було поранено, торнадо знищили десятки житлових будинків. Точна кількість жертв поки невідома.

Як повідомляв УНІАН, у суботу, 13 квітня, у американському штаті Техас пройшов торнадо з градом, в результаті стихії загинули дві дитини, ще близько десяти осіб були травмовані.