Синоптики розповіли, якою буде погода 25-27 грудня  фото УНІАН

На довгі вихідні, 25-27 грудня, синоптики прогнозують динамічну зміну погоди в Україні.

Про це йдеться у свіжому прогнозі Укргідрометцентра у Facebook.

"Синоптична ситуація в Україні буде дуже динамічною. Буде і потепління, і похолодання, і опади (причому як у вигляді снігу, так і у вигляді дощу!), і ожеледиця і поривчастий вітер... Словом, погода вкотре вирішує показати нам свій примхливий характер", – говориться у повідомленні.

Відео дня

Потепління синоптики прогнозують у суботу, 25 січня:

Читайте такожКарпати накрила потужна хуртовина: видимість впала до 30 метрів (фото)"Морози відступлять у більшості областей, адже до України з заходу надійде більш тепла повітряна маса атлантичного походження".

Однак, очікується, що потепління буде дуже короткотривалим і вже вночі 26 грудня знову стрімко похолоднішає.

Крім того, як зазначили в Укргідрометцентрі, атмосферні фронти північного циклону QUINTINUS принесуть в Україну опади: сніг, мокрий сніг, дощ зі снігом – в залежності від температури повітря:

"Температура 25 грудня вночі від 1° тепла до 5° морозу , на сході країни 6-10° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, у південній частині 3-8° тепла; протягом 26-27 грудня в Україні, крім півдня, очікується зниження температури на 4-6°".

Нагадаємо, 24 грудня по всій Україні очікуються небезпечні метеорологічні явища, у зв’язку з чим оголосили I рівень небезпечності.

Вас також можуть зацікавити новини: