Сьогодні на вулицях Львівщини буде слизько / фото Markus Sch, Pixabay

На сьогодні, 30 січня, у Львові та Львівській області оголошено підвищений рівень небезпечності. Про це повідомляє Львівський гідрометцентр

"30 січня на дорогах ожеледиця. І рівень небезпечності, жовтий", - повідомили синоптики.

Водіїв та пішоходів закликали бути уважними та обережними. 

Відео дня
На Львівщині оголошено І рівень небезпечності / фото Львівський гідрометцентр

Погода у Львові та області 30 січня

За даними Львівського гідрометцентру, сьогодні погоду в області визначатиме північна периферія антициклону з центром над Румунією.

По Львівській області буде хмарно з проясненнями. Без опадів. Вранці очікується слабкий туман. На дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вдень становитиме +3°...+8°.

У Львові також буде хмарно з проясненнями й без опадів. Вранці у місті слабкий туман, під час якого видимість становитиме 500-1000 метрів. На дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Стовпчики термометрів впродовж дня покажуть +4°...+6°.

Погода у Львові - прогноз на тиждень

За даними синоптиків, початок тижня, що співпав з останніми днями січня, буде погожим: вночі - морозяним, а вдень з лагідним сонечком та комфортним вітерцем. Але вже наприкінці тижня, включно з вихідними, ситуація зміниться: дощитиме та пройде мокрий сніг, посилиться вітер. Температура коливатиметься.

Погода у Львові на тиждень / фото Львівський гідрометцентр

Вас також можуть зацікавити новини: