Офіцер вважає, що треба зробити так, щоб якомога більше людей були невдоволені Путіним / фото УНІАН

Щоб зупинити агресивні дії президента РФ Володимира Путіна потрібно зробити так, аби якомога більше людей були невдоволені його діями.

Таку думку висловив член Ради реформ у 2016-2017 роках, колишній підполковник британської армії Глен Грант, передає «Обозреватель».

Читайте такожСоціолог назвав головну мету Путіна на виборах в Україні

Відео дня

«Ми повинні говорити про олігархів, адже це може послабити Путіна. Путін сам не дасть тріщину. Його треба перемагати іншим способом. Необхідно зробити так, щоб якомога більше людей були невдоволені його діями. Припинити вести розмови з Путіним. Треба говорити з олігархами. Ви з нами чи проти нас? Якщо ви проти нас — ми будемо впливати на ваше життя. Ми можемо, наприклад, запевнити їх, що їхні діти не зможуть навчатися в Америці і у Британії. І ми можемо ускладнити вам певні речі в будь-якій точці світу, містере олігарх. І в якій би частині світу ви не були – ми будемо стежити за вами», – зазначив підполковник.

На запитання журналіста, чому так не робить Лондон, офіцер пояснив, що британський уряд повністю сконцентрований на Брекзіті і тільки. «Це політична проблема не лише цього десятиліття, а й усього століття. Чи сприяла цьому Росія? Звісно, сприяла. Російські гроші сприяли тому, щоб це сталося. Але здається, що у Британії ніхто цим не займається, бо всі сфокусовані на Брекзіті. І зараз це вбиває країну», – сказав Грант.