В Адміністрації президента проходить зустріч глави держави Володимира Зеленського з керівництвом парламенту та головами парламентських фракцій та груп щодо розпуску Верховної Ради восьмого скликання.

Як передає кореспондент УНІАН, зустріч розпочалась близько 10.30.

Читайте такожКерівництво ВР та голови фракцій і груп парламенту прибули на зустріч із Зеленським

Лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко, увійшовши до Адміністрації президента на вулиці Банковій, вів пряму трансляцію у Facebook з приміщення АП. Перед зустріччю Ляшко в прямому ефірі поспілкувався із Зеленським на тему розпуску Верховної Ради восьмого скликання.

Зеленський запитав Ляшка: «Як ви ставитися до дострокового припинення повноважень Верховної Ради?», на це Ляшко відповів: «Я ставлюсь до цього нормально». Після цього політики потиснули руки. Ляшко намагався ще щось сказати Зеленському, притримуючи його за руку, але охорона відтіснила Ляшка і зачинила двері.

Лідер Радикальної партії намагався потрапити до зали, де мала відбутись зустріч, знімаючи все, що відбувається у прямому ефірі, але охорона його не впустила, згідно зі встановленими правилами. Після декількох невдалих спроб, Ляшко здав свій гаджет і без перешкод увійшов до зали для консультацій.

Як повідомляв УНІАН, 20 травня Зеленський анонсував розпуск Верховної Ради восьмого скликання і проведення дострокових парламентських виборів.

Лідер фракції “Самопоміч” Олег Березюк заявив, що голови парламентських фракцій на 21 травня запрошені на зустріч із Зеленським для проведення консультацій щодо розпуску парламенту.