Консульська група вирушить у Бангладеш, заявили в АП / Фото: УНІАН
 

Найближчими днями у Бангладеш вирушить консульська група для з'ясування обставин затримання шістьох українців, яким інкримінують пограбування банкомата у складі ОЗГ та спротив представникам місцевої поліції під час затримання.

Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу повідомила речник президента України Юлія Мендель.

Читайте такожВ АП після переговорів з міжнародними партнерами зроблять заяву щодо ситуації у Молдові

Відео дня

"Зараз ми намагаємося розібратися в цій ситуації, тому там відбуваються переговори, і ми хочемо зрозуміти, в чому конкретно їх звинувачують, і наскільки ці люди є винними у тому, що їх звинувачують", - сказала Мендель.

"Але в будь-якому разі є неправильною ситуація, коли зникають шість громадян України і про них нічого не відомо. Якщо їх затримали і в чомусь звинувачують, то ми маємо повідомити родичам", - заявила вона.

Як уточнила Мендель, консульська група, яку очолить перший секретар із консульських питань Посольства України в Республіці Індія Олександр Громов, найближчими днями вирушить в Бангладеш.

Як повідомляв УНІАН, Міністерство закордонних справ України звернулося з нотою до МЗС Бангладеш у зв'язку із затриманням шістьох українців. Як повідомляють місцеві ЗМІ, українців підозрюють у шахрайстві з незаконним зняттям коштів з банкоматів.