На думку Насалика, його хочуть перевірити на стресостойкість / фото УНІАН

Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик вбачає політичний контекст в оголошенні йому Національним антикорупційним бюро підозри у внесенні недостовірних відомостей до декларації. 

Про це глава Міненерго написав на своїй сторінці у Facebook.

Читайте такожЛише благородний бокс: топ-менеджер «Нафтогазу» Фаворов не хоче бою без правил з Насаликом

Відео дня

"Останнім часом хтось дуже хоче перевірити мене на стресостойкість і витрачає на це чимало часу та коштів. Чорнушні сайти цьому, звичайно, радіють, але звертаюсь до тих, хто їм платить: не дочекаєтесь!", - зазначив Насалик.

Міністр вважає, що "головна мета бруду, який майже не щодня ллється зі "зливних бачків" в інтернеті" - відволікти його від виборчого процесу.

"Але, як кажуть в Одесі, "не дєлайте мнє нєрви", ви все одно нічого не доб’єтеся", - наголосив очільник Міненерго.

Стосовно ж самої підозри, то, за словами Насалика, її було підготовлено на основі відповідного рішення НАЗК, яке було визнано незаконним і скасовано Верховним судом України ще 10 квітня 2019 року.

Як повідомляв УНІАН, 9 липня детективи Національного антикорупційного бюро України повідомили про підозру міністру енергетики та вугільної промисловості України Ігорю Насалику за фактом внесення недостовірних відомостей до декларації. Йдеться про незадекларовану позику в розмірі 1,249 млн доларів, отриману від фізичної особи.