Для майбутніх нардепів провели тренинг у Трускавці / фото drohobych.com.ua

На тижневому тренінгу в Трускавці майбутні народні депутати від "Слуги народу" обговорювали подальшу співпрацю в комітетах і вивчали особливості регламенту Верховної Ради.

Читайте також"Ми спілкуємося із суспільством без журналістів": Богдан прокоментував історію зі своєю "відставкою" (відео)

Про це розповіла кандидат в народні депутати України від партії "Слуга народу" (№35), молода українська активістка і експерт з питань оборони Анна Коваленко, передає «Обозреватель». Вона поділилися особистими враженнями від поїздки.

Відео дня

За словами Коваленко, на тренінгу їй вдалося обговорити з колегами існуючі напрацювання та вектори майбутнього розвитку, зокрема, в сфері національної безпеки і оборони.

"Відірваність від наших міських реалій та інших справ сприяла такому розвитку спільної взаємодії", – зазначила вона.

Також, додала політик, багатьом учасникам було корисно "оновити та освіжити інформацію про деякі особливості регламенту і роботи Верховної Ради".

"Більшість колег ніколи не працювали в стінах ВР, тому для них такі нюанси теж були важливими", – пояснила Коваленко.

Кандидат в нардепи зізналася, що її здивував ажіотаж навколо тренінгу в Трускавці. На її думку, будь-яке навчання в будь-якому віці – це абсолютно нормальна практика.

"Я, наприклад, раз на місяць намагаюся знайти час, 2 дні, на філософську школу. Ми там обговорюємо Платона, Канта і таке інше", – поділилася вона.