REUTERS

Про це заявив глава Російського союзу промисловців і підприємців (РСПП) Олександр Шохін, повідомляє РИА Новости.

"Те, що слова Володимира Володимировича спотворені, це факт. Мова йшла про відносини Росії і України, про виконання мінських домовленостей, але я не збираюся повторювати його слова... Це невірна інтерпретація, а коментувати, переказувати я не маю наміру", - сказав Шохін.

Читайте такожТурчинов назвав "хворобливою мрією" Путіна інформацію про таємні переговори по Донбасу

Відео дня

Він додав, що зустріч носила закритий характер.

"Чесно кажучи, ті, хто ділиться з журналістами сенсаціями, чинять, м'яко кажучи, некоректно. Я своїм колегам по бюро це скажу", - додав глава РСПП.

Як повідомляв УНІАН, раніше російський Forbes писав, що Путін заявив про пропозицію Порошенко забрати Донбас до складу Росії, в Україні назвали це "політичною фантазією".

У свою чергу український МЗС прокоментував інформацію про нібито заяву Путіна щодо пропозиції від Порошенка "забрати Донбас".

"Забирайтеся з Донбасу" не означає "забирайте Донбас", а зовсім навіть навпаки ", -написав в Твіттері прес-секретар українського міністерства закордонних справ Євген Перебийніс.

Крім цього представник канцлера Німеччини Ангели Меркель не зміг сказати, чи чула Меркель пропозицію Порошенко Путіну про статус Донеччини.