Безсмертний не представлятиме Україну на переговорах у Мінську / фото УНІАН

В Офісі президента прокоментували звільнення Романа Безсмертного з посади представника України на переговорах у Мінську.

Читайте такожБезсмертний дізнався про своє звільнення зі ЗМІ

"Президент делегував організацію відстоювання позицій України у складному переговорному процесі другому Президенту України Леоніду Кучмі", - йдеться у коментарі ОП виданню "Українська правда".

Відео дня

"Під його (Кучми - Ред.) керівництвом ми наразі формуємо найбільш ефективну команду, яка зможе продуктивно захищати позицію України в рамках Тристоронньої контактної групи у Мінську", - додали в Офісі Зеленського.

В ОП не відповіли на запитання, чи пов'язане рішення про звільнення Безсмертного із його заявою про те, що Україна після загибелі 4 військових під Павлополем на Донбасі мала б призупинити участь у Мінському процесі до зустрічі лідерів країн "нормандського формату" – України, Росії, Німеччини та Франції.

Як повідомляв УНІАН, 13 серпня президент України Володимир Зеленський звільнив Романа Безсмертного від виконання обов'язків представляти Україну у робочій підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи.