За словами Коляди, вчора вона з групою ветеранів провела зустріч з прем’єр-міністром / УНІАН

Міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Оксана Коляда не виключає переформатування очолюваного нею відомства.

Як передає кореспондент УНІАН, про це вона повідомила журналістам після наради президента Володимира Зеленського з керівництвом Верховної Ради, Кабінету міністрів та правоохоронних органів у Києві.

Читайте такожМіністерство у справах ветеранів не буде ліквідовано - Зеленський

Відео дня

«Таке рішення (про об’єднання двох міністерств: у справах ветеранів та тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб – УНІАН) було прийнято прем’єр-міністром, воно було для мене неочікуваним, тому що мене делегувала суто на посаду міністра у справах ветеранів ветеранська спільнота. Це для мене величезна відповідальність», - заявила вона.

За словами Коляди, вчора вона з групою ветеранів провела зустріч з прем’єр-міністром. «Ми проговорили всі проблемні питання щодо цільових аудиторій, які є різними, і політики мають бути сформовані також різні. Зараз шукаємо рішення – чи то розподілення функцій, чи то переформатування міністерства», - заявила вона.

Міністр повідомила, що наразі з цього приводу ведуться консультації між Мінфіном, Мін’юстом, Кабінетом міністрів і міністерством у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та ВПО.

Як повідомляв УНІАН, 29 серпня Верховна Рада призначила нових членів Кабінету міністрів. Міністром у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб стала Оксана Коляда.

Довідка УНІАН. Оксана Коляда до призначення обіймала посаду заступника міністра у справах ветеранів. Раніше протягом 2,5 років очолювала прес-службу Міністерства оборони України.