Криворучкіна намагається тримати особисте життя у секреті / Скріншот

Дев’яте скликання Верховної Ради відрізняється від попереднього не лише оновленим на 80% складом народних обранців, але і кількістю жінок.

Саме депутаток у Раді стало більше вдвічі. І деякі з них вже встигли стати справжніми зірками інтернету, йдеться в сюжеті ТСН.

Світлини інтимного листування заступниці голови комітету з питань екологічної політики і природокористування, депутатки від партії "Слуга народу" Олени Криворучкіної з її коханим підірвали соцмережі. У смс-повідомленні жінка, яку її співрозмовник ніжно називає "Зелена кнопочка", зізнається в коханні невідомому, який підписаний, як "коханий" і пише, що хоче кохатися з ним день і ніч.

Читайте такожВідлуння ситуації з інтимною перепискою у Раді: нардепи придумали, як ховати смартфони від об'єктивів (фото)

В ексклюзивному інтерв’ю ТСН Олена Криворучкіна зізналася, що була приголомшена тим, що її особисте виставили на загал. І навіть образилася на журналістів. Переймався і її загадковий "коханий", розповідає новоспечена депутатка: "Шокований був! І розгубився, і шокований був. Така ситуація… Перш за все, він турбувався, що я відчуваю, як це сприймаю я і що зі мною".

Особисте життя 47-річна народна обраниця тримає в таємниці. Але ТСН зізнається, що коханого звати Андрієм. Вони однолітки. Разом уже 9 місяців. Як і Криворучкіна, її коханий науковець.

"У нас стосунки наразі абсолютно не сімейні, а ще романтичні. Він перебуває увесь час у відрядженні - звідси і смс, бо так можна було побалакати ввечері", - каже нардепка.

Криворучкіна має дорослу доньку від першого шлюбу. Одягнути весільну сукню вдруге не квапиться. Каже, просто насолоджується своїм щастям: "Щаслива! Це надихає. Я взагалі позитивна людина, світ сприймаю зі світлої сторони, але коли з’являється кохання… Ну, те що кажуть і крила за спиною, і очі сяють, посмішка є, все в порядку".

Раніше нардепа від "Слуги народу" Олену Криворучкіну застукали на інтимному листуванні в Раді, вона написала абоненту "Коханий" "Хочу з тобою кохатися день і ніч".