Скороход анонсувала подачу заяви на Арахамію  / фото УНІАН

Виключена з фракції «Слуга народу» народний депутат Анна Скороход заявила, що подасть до суду на голову фракції Давида Арахамію.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Скороход заявила на брифінгу.

«Фракція «Слуга народу» має змінити голову у зв’язку з тим, що він постійно порушує законодавство України. Тому я анонсую подачу позовної заяви до суду про захист честі, гідності та ділової репутації щодо тих звинувачень, які були висловлені на мою адресу з боку Давида Арахамії», - сказала Скороход і додала, що у її позовній заяві - 11 аркушів.

Відео дня

Також Скороход заявила, що подає заяву до фракції «Слуга народу», аби їй надали документи, на підставі яких її з Антоном Поляковим виключено з фракції.

«Ми не тримаємося за фракцію, але все-таки, знаєте, хотілося б побачити правову підставу таких дій», - пояснила депутат.

Читайте такожРада достроково припинила повноваження двох нардепів "Слуги народу"

За її словами, «не існує на сьогодні протоколу засідання, нам його не давали», а також «незрозуміло, на підставі чого збиралися підписи наших колег-депутатів».

Скороход переконана, що у парламенті повинна бути «нова група депутатів, справжніх слуг народу, які виконують програму президента, з якою ми всі йшли на вибори».

Як повідомляв УНІАН, 3 грудня голова Верховної Ради Дмитро Разумков оголосив про виключення народних депутатів Антона Полякова і Анни Скороход зі складу фракції «Слуга народу». Відповідне рішення фракція ухвалила 15 листопада. Перший заступник голови фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко основною причиною виключення їх з фракції назвав порушення домовленостей щодо спільної позиції.