Володимир Зеленський зустрівся з прем'єром Італії Джузеппе Конте / фото president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з прем’єр-міністром Італії Джузеппе Конте закликав закрити незаконні "офіси" так званих "ДНР" та "ЛНР".

Як зазначають у прес-службі глави держави, Зеленський під час зустрічі в Римі обговорив з прем’єр-міністром Італійської Республіки Джузеппе Конте загальнополітичні питання, зокрема, закриття "офісів" так званих "ДНР" та "ЛНР".

Читайте такожЗеленський зустрівся з прем'єр-міністром Італії: про що говорили

Відео дня

"Я звернувся до прем’єр-міністра з тим, щоб були закриті незаконні офіси "ДНР" та "ЛНР", які відкрилися у кількох містах Італії", - сказав глава держави у коментарі ЗМІ.

Як повідомляв УНІАН, у лютому 2019 року стало відомо, що проросійські сили у Вероні (Італія) оголосили про відкриття так званого "представництва ДНР".

Своєю чергою, МЗС України надіслало відповідну вербальну ноту до МЗС Італії, запити до префектури та квестури Верони, у яких висловлюється протест проти антиукраїнських провокацій, спрямованих на підрив загальноєвропейської позиції на підтримку територіальної цілісності української держави, з’ясовується юридичний статус цього "представництва".