конотоп семенихин / Faceook/Руслан Андрійко

Як передає кореспондент УНІАН, про це на своїй сторінці в Facebook повідомив соратник Семеніхіна по партії, депутат Київської міськради Руслан Андрійко, розмістивши відповідне фото.

"Перемога Артема в Конотопі символічна. Саме тут 350 років тому козаки знищили російське військо. Зараз конотопська перемога свободівця покладе кінець пануванню "русского мира" на сході України, насамперед у свідомості українців. Щиро радий за Артема і за Конотоп!", - написав Андрійко.

Сьогодні ж у Конотопі новообрані міський голова та депутати міськради офіційно вступили в свої повноваження на першій організаційній сесії сьомого скликання, на яку запросили представників громадськості та політиків, керівників підприємств та установ, депутатів минулих скликань.

Відео дня

Читайте такожУ Мюнхені освятили відновлений пам'ятник Степану Бандері

"Почалася вона зі спільного виконання державного гімну України. Голова міської виборчої комісії Наталія Мокрицька вручила посвідчення новообраному міському голові та депутатам", - зазначає прес-служба Конотопської міської ради.

Семеніхін сьогодні прийшов на сесію у військовому мундирі.

25 жовтня на місцевих виборах міського голови у Конотопі з 10 кандидатів переміг 33-річний офіцер-психолог механізованого батальйону 92-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України Семеніхін, набравши 26,1% (6445 голосів), обійшовши тепер вже колишнього мера Івана Огрохіна (Народна партія), який отримав 21,1% (5212 голосів).

конотоп семенихин / Facebook/Руслан Андрійко