Заступник голови Партії регіонів Ганна ГЕРМАН назвала ескалацію конфлікту навколо маєтку лідера партії Віктора ЯНУКОВИЧА “Межигір’я” “маковим зернятком” у порівнянні з тим, що прем’єр-міністр Юлія ТИМОШЕНКО “забрала у кожного громадянина України за час свого правління”.

Про це Г.ГЕРМАН заявила в інтерв’ю УНІАН.

“Для мене є багато важливішим те, що ТИМОШЕНКО забрала у кожного українця, у кожного громадянина України. А забрала вона 2 млн. робочих місць. Це означає, що сьогодні в Україні 2 млн. людей не можуть приносити зарплату у свої сім’ї”, - сказала Г.ГЕРМАН.

Відео дня

Вона також зауважила, що чинний прем’єр-міністр також “забрала у кожного українця ще й 50% заробітної плати через спровоковану непрофесійним урядом інфляцію”.

Крім того, Г.ГЕРМАН заявила, що у кожного українця Ю.ТИМОШЕНКО забрала ще й по 5 тис. грн.

“Адже навіть немовля, яке народжується в Україні, вже винно державі 5 тис. грн. через те, що Ю.ТИМОШЕНКО набрала стільки боргів, що обклала цими боргами на майбутнє “і живих, і мертвих, і ненароджених наших земляків”, як казав Тарас Шевченко”, - наголосила заступник голови Партії регіонів, додавши, що “перелік того, що забрала ТИМОШЕНКО в українських громадян, можна продовжити”.

“Тому її “чорні піари” з якимось там чиїмось дачами – це є маленьке макове зернятко у тому, що вона забрала у кожного громадянина України за час свого правління”, - резюмувала Г.ГЕРМАН.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні на прес-конференції в Кабінеті міністрів Ю.ТИМОШЕНКО заявила, що уряд повернув у державну власність урядову резиденцію «Межигір’я».

Ю.ТИМОШЕНКО також повідомила, що сьогодні на засіданні уряду було затверджено план спільних дій Міністерства юстиції, МВС і інших органів державного управління з повернення державі міжурядової резиденції «Межигір’я». «Це та резиденція, якою володіли всі уряди ще з часів Щербицького. Те, що ЯНУКОВИЧ особисто для себе саме цю урядову резиденцію забрав під свою дачу – це не зійде з рук. Сьогодні ми ухвалили весь алгоритм дій для повернення державної резиденції з приватної власності ЯНУКОВИЧА державі», - додала прем`єр-міністр.