Порошенко судиться в Гордоном / колаж УНІАН

До кінця року розпочнеться розгляд по суті позову п'ятого президента Петра Порошенка до журналіста Дмитра Гордона.

Про це розповів сам Гордон в ефірі телеканалу "Україна 24".

"Було два або три ознайомчі засідання. У грудні буде розгляд по суті. Я думаю, що Петру Олексійовичу буде весело, Іловайськ - це перша ластівка прилетіла, далі полетять такі птахи великі, що йому буде дуже весело, і він буде веселитися і радіти", - обіцяє журналіст.

Відео дня

Пізніше Гордон, відповідаючи на запитання доктора Комаровського, сказав, що не конкурує з Порошенком у виробництві кондитерських виробів. "Я дитина, в порівнянні з ним, в кондитерському бізнесі", - зізнався Гордон.

Читайте такожЗнесення кіоску Roshen у Києві обурило Порошенка: Кличко розкрив деталі (відео)Він також назвав Порошенка "жадібним до неподобства" і брехливим. "Він весь час бреше, бреше в малому, бреше у великому", - додав він.

Позов Порошенка до Гордона: деталі

Гордон в травні поточного року в ефірі одного з ток-шоу заявив, що в 2014 році була змова між владою України і керівництвом Росії. На його думку, Петро Порошенко і Володимир Путін домовилися про те, "щоб Маріуполь здати".

У червні Порошенко подав до суду на журналіста. Екс-президент зажадав, щоб його слова були визнані недостовірними. 

Гордон у відповідь заявив, що дуже довго чекав суду з Порошенком. Пізніше він заявив, що екс-президент з кількох причин схожий на агента Комітету державної безпеки СРСР.