Депутат задекларував 124 біткоїни / ілюстрація  REUTERS

Депутат Вирівської сільської ради у Рівненській області Володимир Пачесний задекларував 500 акцій корпорації Tesla та 124 біткоїни, вартість яких наразі сягає близько 8 мільйонів доларів.

Його електронну декларацію опубліковано на сайті НАЗК.

Свої статки депутат розкрив ще у липні, однак тоді на них ніхто не звернув увагу.

Відео дня

Згідно з декларацією, Пачесний одружений та виховує двох доньок.

Читайте такожНардеп Богуцька купила собі авто та зробила дорогий "подарунок" чоловіковіНа дружині депутата Ірині Сергейчук записано будинок площею майже 300 кв, м, дві земельні ділянки, шубу з соболя та три шуби з норки, а також два автомобілі LEXUS 2010-го та 2013-го років випуску.

У депутата у власності немає ні житла, ні транспорту. При цьому він задекларував годинники IWC за 560 тисяч гривень та PATEK PHILIPPE за 1,4 мільйона гривень, а також антикварну колекцію радянських виробів, оцінену у 100 тисяч гривень.

Крім того, у нього 9,3 мільйона гривень та 77 тисяч доларів готівкою, 1,4 мільйона гривень та 13,4 тисячі доларів – на рахунку в банку.

Скріншот
Скріншот

За інформацією ЗМІ, Володимир Пачесний є фізичною особою-підприємцем. Видами його діяльності є оренда водних транспортних засобів та інша діяльність у сфері інформатизації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, як у Дніпрі депутат задекларував мільярд доларів у біткоїнах.

Вас також можуть зацікавити новини