Для забезпечення оперативного проходження вантажів разом з Мінагрополітики була спрощена процедура оформлення вантажів / фото УНІАН (В'ячеслав Ратинський)

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів забезпечила проходження в Україну 100 фур з гуманітарною допомогою.

Про це повідомила УНІАН прес-служба відомства.

"Держпродспоживслужбою забезпечено проходження в Україну майже 100 фур з гуманітарною допомогою. Для забезпечення оперативного проходження вантажів разом з Мінагрополітики була спрощена процедура оформлення вантажів", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Відзначається, що також організована передача гуманітарних вантажів з ряду областей в місто Київ, яке продовжує тримати оборону.

Крім того, сьогодні офіційно розпочато підготовку для проходження нового посівного сезону.

Війна проти України:

  • 24 лютого 2022 року РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міста.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Згідно зі свіжими даними, її армія вже вторглася на Чернігівщину.