Тбілісі вважає, що українсько-грузинським дипломатичним відносинам настав кінець / фото УНІАН

Україна запросила делегацію парламенту Грузії приїхати до Києва з візитом, однак представники Сакартвело відмовилися. Як зазначив член правлячої партії "Грузинська мрія" Іраклій Заркуа, ця зустріч повинна була відбутися в річницю повномасштабної війни 24 лютого.

"Коли високопоставлені особи України закликають нашу державу до відкриття другого фронту, коли ув'язненого Саакашвілі, у якого багато серйозних звинувачень, називають політв'язнем, я думаю, що це не залишає місця для дипломатичних відносин", - передає слова Заркуа ресурс Interpressnews.

Водночас член правлячої партії зазначає, що влада Грузії і надалі підтримує український народ. В тому числі намагається зробити усе для цього на усіх рівнях.

Відео дня

Окрім цього Заркуа заявив, що багато сильних країн "не наважилися зробити те, що наважилася Грузія проти Росії". Він сказав це в контексті і європейських держав.

Грузія і її дії під час російсько-української війни

Прем'єр країни Іраклій Гарібашвілі звинуватив Україну у спробі відкрити другий фронт війни з Росією у Грузії.

На початку лютого у Грузії захотіли знову відновити авіасполучення з Росією. Європейський союз пояснив, чим це загрожуватиме Тбілісі.

У мережі з’явилися шокуючі кадри з станом колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі: політик втратив у в’язниці більше 50 кілограм ваги.

У той же час наприкінці жовтня минулого року стало відомо, що на війні проти Росії загинуло 23 грузинські добровольці.

Вас також можуть зацікавити новини: