Путін був дуже переляканий і деморалізований, зазначив експерт / Колаж УНІАН

Послання американського президента Джо Байдена до росіян було дуже чітким - він позбавив Путіна права представляти свій народ, вважає колишній радник ОП, експерт Олексій Арестович.

З цього Арестович зробив висновки, що Захід вже остаточно вирішив, що Путін повинен бути відсторонений від влади, в тому числі руками своїх же громадян.

"Путін був дуже переляканий і деморалізований. Набір шизофренічної маячні, яку він викотив (під час послання Федеральним Зборам - УНІАН), це ж вічна тема зіграти на "цар з народом проти бояр". Але вперше російський народ може об'єднається з боярами проти царя, до цього все йде", - висловився Арестович.

Експерт вважає, що у Путіна зараз "ідейний глухий кут - йому нічого запропонувати".

"Ставлення еліт було видно: вони спали і не соромилися.... Відсутність цивілізаційних перспектив, моральних, матеріальних... Нічого. Відчуття таке було, що це останнє послання Путіна", - сказав Арестович.

Байден у Варшаві 21 лютого - що відомо

Після неочікуваного візиту Києва президент США Джо Байден відправився у заплановану поїздку до Польщі, де вже зустрівся зі своїм колегою Анджеєм Дудою.

Перебування Байдена у Східній Європі збіглося з річницею повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Того ж дня зі своїм посланням виступав й глава Кремля Володимир Путін - як завжди маніпулюючи історією та звинувачуючи у всіх геополітичних гріхах "колективний Захід".

З-поміж іншого, Байден підготував окреме послання до росіян - на противагу заявам Путіна.

Вас також можуть зацікавити новини: