Азаров здивував "великодушною" заявою про Україну / фото УНІАН, Олег Петрасюк

Скандальний екс-прем'єр часів Януковича Микола Азаров, який втік у Росію під час Революції гідності, раптово заявив, що "готовий допомагати Україні".

У Twitter Азаров раптово заявив, що може допомогти формувати "новий уряд", зокрема й порадами. А ось на крісло прем'єра більше не претендує.

"Я готовий допомагати Україні! Я готовий брати участь у формуванні уряду, у тому числі й порадами, але не претендую на роль голови", - заявив Азаров.

Відео дня
Твіт Азарова / скриншот

Втім, коментатори дивну заяву політика-втікача підняли на сміх та нагадали йому, в Україні сформовано законний уряд, а "допомоги" Азарова українцям вистачило ще у 2014 році.

'Я готовий допомагати Україні': зрадник Азаров розсмішив дивною заявою
'Я готовий допомагати Україні': зрадник Азаров розсмішив дивною заявою
'Я готовий допомагати Україні': зрадник Азаров розсмішив дивною заявою
Коментарі українців / скриншот

Микола Азаров: підозри та втеча

Микола Азаров - прем'єр-міністр України часів Януковича. У 2014 році Азаров разом з родиною переїхав до РФ після того, як в Україні відбулася Революція Гідності. Згодом втікачу Миколі Азарову оголосили про підозру у державній зраді.

У квітні 2021 року повідомлялося, що Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про введення санкції щодо екс-президента Віктора Януковича, колишнього прем'єра Миколи Азарова та інших чиновників.

Вас також можуть зацікавити новини: