Свинячі реберця - рецепт у соусі / depositphotos.com

Якщо ви задаєтеся питанням, що приготувати на друге сьогодні, у вас є безліч варіантів. Наприклад, свинина - м'ясо, з якого виходять смачні страви. У цій статті ми поділимося двома рецептами, щоб надихнути вас на гастрономічні експерименти.

Свинина з картоплею на сковороді "По-селянськи"

Що приготувати зі свинини на вечерю - одним з варіантів буде тушкована свинина на сковороді. Для цього рецепта вам будуть потрібні такі інгредієнти: 

  • Свинина - 400 г.
  • Лук - 1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Картопля - 600 г.
  • Часник - 3-4 зубчики.
  • Спеції, сіль - за смаком.

Наріжте свинину шматочками і обсмажте на сковороді, поки не перестане сочитися. Додайте нарізану цибулю і натерту на крупній тертці моркву, обсмажте ще 5-7 хвилин.

Відео дня

Додайте нарізану кубиками картоплю, часник і спеції, залийте невеликою кількістю води і тушкуйте до готовності. Страва порадує вас соковитістю і неповторним смаком.

Пікантні свинячі реберця в соєво-медовому соусі

Ще один варіант, що можна приготувати зі свинини - це реберця в соусі. 

Вам знадобляться:

  • Свинячі реберця - 500 г.
  • Часник - 2-3 зубчики.
  • Соєвий соус, мед - у рівних пропорціях.
  • Спеції, сіль - за смаком.

Змішайте соєвий соус, мед, подрібнений часник і спеції. Промаринуйте свинячі реберця в цій суміші 30 хвилин. Потім запікайте їх у розігрітій духовці до золотистої скоринки.

Свинина - це м'ясо, яке пропонує безліч можливостей для приготування смачних страв на друге. Ви можете експериментувати, додавати в страви з м'яса свої улюблені спеції і створювати неповторні поєднання смаків.

Раніше УНІАН розповідав, як готується запечена картопля в духовці з начинкою або без.

Вас також можуть зацікавити новини: