Якщо ви задаєтеся питанням, що приготувати на друге сьогодні, у вас є безліч варіантів. Наприклад, свинина - м'ясо, з якого виходять смачні страви. У цій статті ми поділимося двома рецептами, щоб надихнути вас на гастрономічні експерименти.
Свинина з картоплею на сковороді "По-селянськи"
Що приготувати зі свинини на вечерю - одним з варіантів буде тушкована свинина на сковороді. Для цього рецепта вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- Свинина - 400 г.
- Лук - 1 шт.
- Морква - 1 шт.
- Картопля - 600 г.
- Часник - 3-4 зубчики.
- Спеції, сіль - за смаком.
Наріжте свинину шматочками і обсмажте на сковороді, поки не перестане сочитися. Додайте нарізану цибулю і натерту на крупній тертці моркву, обсмажте ще 5-7 хвилин.
Додайте нарізану кубиками картоплю, часник і спеції, залийте невеликою кількістю води і тушкуйте до готовності. Страва порадує вас соковитістю і неповторним смаком.
Пікантні свинячі реберця в соєво-медовому соусі
Ще один варіант, що можна приготувати зі свинини - це реберця в соусі.
Вам знадобляться:
- Свинячі реберця - 500 г.
- Часник - 2-3 зубчики.
- Соєвий соус, мед - у рівних пропорціях.
- Спеції, сіль - за смаком.
Змішайте соєвий соус, мед, подрібнений часник і спеції. Промаринуйте свинячі реберця в цій суміші 30 хвилин. Потім запікайте їх у розігрітій духовці до золотистої скоринки.
Свинина - це м'ясо, яке пропонує безліч можливостей для приготування смачних страв на друге. Ви можете експериментувати, додавати в страви з м'яса свої улюблені спеції і створювати неповторні поєднання смаків.
Раніше УНІАН розповідав, як готується запечена картопля в духовці з начинкою або без.