Вчора ввечері у Житомирі правоохоронці затримали автомобіль зі зброєю.

Про це УНІАН повідомили у відділі комунікацій поліції Житомирської області.

Відео дня

Як зазначається у повідомленні, 24 квітня, о 18.25 під час патрулювання по вулиці Князів Острозьких за порушення правил дорожнього руху патрульні поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ. Оскільки водій помітно нервував, патрульні прийняли рішення оглянути автівку.

Читайте такожНа Харківщині лісник виявив 70 боєприпасів часів Другої світової війни

В подальшому, під час поверхневої перевірки транспортного засобу патрульні поліцейські виявили пристрій, схожий на «обріз» рушниці, пістолет, дві гранати та запали до них, набої до рушниці, кевларову каску, бронежилет, а також булаву.

Перевозив зброю 38-річний бердичівлянин. Загалом патрульні вилучили гранати Ф-1, РГД-5, запали до них, обріз мисливської рушниці, набої, стартовий пістолет, а також три пакети з рослинними наркотиками.

«Власника цього арсеналу затримано по ст. 208 КПК. Перевіряємо походження зброї та боєприпасів», - написав на своїй сторінці у Facebook начальник Головного управління Нацполіції у Житомирській області В’ячеслав Печененко.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, обставини події встановлюють слідчі. За фактом події відкрито кримінальне провадження.