Хачарян померла в лікарні / фото: www.kavkaz-uzel.eu

У Сочі померла 103-річна вдова загиблого учасника Великої Вітчизняної війни Вержик Хачарян. Жінка два роки чекала на квартиру, яку їй повинні були виділити згідно закону.

Про це в суботу, 26 січня, повідомив «Кавказский узел».

Хачарян померла в лікарні, куди потрапила напередодні, коли у неї з рота пішла кров. Жінка стала відомою за кілька днів до смерті, коли вона дала кілька інтерв'ю телеканалам, розповівши про свою історію.

Відео дня

Читайте такожУ Москві мешканці багатоповерхівки зламали пандус для дитини-інваліда і зацькували його матір

«Я вважаю, що це все результат багаторічних знущань над літньою людиною черствих чиновників», — заявила онука довгожительки Емма Саакян, додавши, що її бабусі «так і не довелося пожити в людських умовах».

Нагадаємо, 24 січня ЗМІ повідомили про те, що 103-річна Хачарян два роки чекає на квартиру.

У жовтні 2016 року Вержик Хачарян як вдова загиблого учасника Великої Вітчизняної війни стала на облік людей, які потребують житло. Вона була п'ятою в черзі і жила у своєї внучки в селі Молдовка Адлерського району. Внучка стверджувала, що у неї в будинку немає умов для проживання літньої людини: всі зручності знаходяться на вулиці. Чиновники сказали пенсіонерці, що вона отримає квартиру, коли на це виділять гроші з бюджету.