Заступник голови "Росгеологіі" виявився завзятим гравцем у PUBG / Скріншот - Youtube, Gray Cat

Заступник голови «Росгеології» Руслан Горрінг влаштував стрім по онлайн-шутеру PUBG, під час якого лаявся матом з сокомандниками, погрожував іншим гравцям, а також розповідав, як схиляв до сексу підлеглих йому співробітниць компанії.

Читайте такожУчені розповіли про позитивний вплив комп'ютерній комп'ютерних ігор на мозок геймерів

Фрагмент стріму було опубліковано в Telegram-каналі «Медиакиллер», він швидко розлетівся по мережі. Автори каналу зазначають, що під час стрімів посадовець, крім іншого, розкривав деталі зустрічей з російським мільярдером Леонідом Міхельсоном.

«Одного разу [Горрінг] звільнив людину (ну за фактом секс-рабиню) за те, що вона купила квиток бізнес-класу замість першого», - зазначають на каналі.

Крім того, посадовець істерично реагує, якщо не встигає підняти у грі автомат SCAR.

Одному з гравців чиновник погрожує фізичною розправою. При цьому він підкреслює, що «серед урок ріс», і «вміє фільтрувати».

На відео Горрінг публічно принижує свою співробітницю, змушуючи її розповідати обставини свого звільнення через білети та «помилування». «Помилування» полягало у відправці співробітниці на роботу у філію компанії, де вона мала стежити за подіями і доповідати про все Горрінгу.

Відео містить нецензурну лексику.

"А ти, отримавши п***ту зарплатню, забула головне – стукати мені. Ти що, ох**ла, чи що?! Я тебе зараз звільню н***й!" – зазначив він.

Потім він вилаяв дівчину, заявивши, що вона обговорювала в компанії його інтимне життя.

Він також похвалився глядачам, що у відомстві у нього було «чотири принцеси». "Козирні кошаки [секс-партнерки] були, просто козирні!" — уклав заступник голови «Росгеології».

Як повідомило російське агентство ТАСС, наступного дня після скандальної трансляції Горрінга звільнили з посади.

Daily Storm, в свою чергу, повідомляє, що Горрінг - не справжнє прізвище скандального чиновника. Раніше він носив прізвище Ганіжев і проходив по кримінальній справі про хабарництво.

Раніше дочка заступника голови одного з відділів великої російської нафтогазової компанії "Роснефть" викинулася з вікна після сварки з батьками.