Залишки їжі учень клав у пакетик і забирав додому / УНІАН

У російському Смоленську вчителька «зацькувала» нового учня другого класу школи №17.

Про це порталу Readovka розповіла мати школяра.

За словами жінки, її восьмирічний син навчається в новій школі півроку, ходив до групи подовженого дня і не завжди доїдав обід, тому залишки він клав у пакетик і забирав додому. Одного разу вчителька побачила в нього торбочку з їжею і розлютилася.

Відео дня

«При всіх дітях, прямо в їдальні близько 11-12 ранку вона схопила за вухо мого сина і закричала: "Жери! Жери тут, і швидше!". Коли я прийшла забирати свого сина, мені про це розповіли його друзі. Я була в шоці від почутого. Мій хлопчик нічого не сказав, боячись, що вчитель дізнається про це», - сказала вона.

Читайте такожУ Росії школярів покарали уроком в протигазах

За словами жінки, у її сина на вусі залишилися подряпини після конфлікту з вчителькою.

Відзначається, що слідом за вчителем над школярем почали насміхатися однокласники. Одного разу хлопці грали у футбол з його спортивним взуттям. Спостерігаючи за цим, викладачка відвела учня до директора, сказавши, що він занадто довго перевзуває кросівки. Хлопчика перевели до іншого класу, але мати побоюється, що цього недостатньо, і знущання можуть продовжитися.

Як повідомляв УНІАН, в підмосковних Хімках вчителька фізкультури школи №22 Ольга Башкірова дозволила учням 1 "Г" класу побити ногами однокласника.