Мама з донькою поїхали в травмпункт, де у дитини зафіксували закритий перелом руки / фото: батьки дівчинки/59.ru

У дитячому таборі в Пермі восьмирічна дівчинка, катаючись на гірці, зламала руку, але вихователь лише порадила дитині подути на хворе місце.

Про це порталу 59.ru розповіла мати постраждалої.

Читайте також"Камінь-ножиці-оральний секс": у Росії хлопчик влаштував недитячі ігри в літньому таборі

Відео дня

За словами жінки, після обіду вона приїхала забрати свою дочку Ірму з табору і побачила, що та плаче в коридорі. З'ясувалося, що дівчинка скотилася з гори-труби, після чого в неї в'їхала інша дитина і збила з ніг. Дитина відчула різкий біль у лівій руці і побігла до вихователя, яка порадила їй «подути і посидіти на лавочці, все скоро пройде»,

Жінка зазначила, що за 40 хвилин з моменту інциденту самопочуття Ірми значно погіршилося, у неї закрутилася голова. Мама з донькою поїхали в травмпункт, де у дитини зафіксували закритий перелом руки.

«Коли ми спробували розібратися з керівництвом табору в обставинах події, нам сказали, що за записами їх відеокамер не видно, що у нашої дитини зламана рука», - розповіла жінка.

Після того, що сталося, вона звернулася в прокуратуру, департамент освіти Пермі і Росспоживнагляд. Комісія від адміністрації міста вже почала перевірку.

Як повідомляв УНІАН, в Анапі Російської Федерації восьмирічна дівчинка померла після катання на атракціоні.