Скаргу головлікарю написали понад 40 співробітників швидкої допомоги / rg.ru

Працівникам станції швидкої допомоги Саткинського району Челябінської області почали погрожувати після колективної скарги на низьку зарплату.

Читайте такожУ РФ затримали прибічників шамана, який ішов виганяти ПутінаПро це розповів водій швидкої Сергій Павлов, пише Lenta.ru.

«На наступний день завідувачка медчастини влаштувала таку бучу, орала безбожно, мовляв, яке право ви маєте писати на головлікаря, він поставить вас всіх раком», – зазначив водій.

Відео дня

Наголошується, що 19 вересня понад 40 співробітників швидкої допомоги написали скаргу головлікарю з вимогою пояснити, чому у них прибрали додаткові виплати. Водій Дмитро Бурдін розповів, що оклад підняли, але виплати без попередження урізали на 80 відсотків, і загальна сума зарплати тепер становить близько 15 тисяч рублів. У регіональному МОЗ підтвердили цю інформацію.

Раніше російський лікар Павло Апостол, який скаржився на погані умови в кімнаті відпочинку співробітників швидкої допомоги, повідомив, що на нього написали дві заяви в поліцію. Апостол уточнив, що одну зі скарг направив чоловік головлікаря, який є начальником господарської частини лікарні. За словами медика, викладені фотографії кімнати відпочинку «образили честь і гідність головлікаря».

Як раніше повідомляв УНІАН, у МЗС Росії виправдали підписання «Пакту Молотова-Ріббентропа».