Підозрюваному здавалося, що за ним бігає мінотавр / news-r.ru

У підозрюваного у вбивстві 6-річної дитини в дитячому саду в Нарьян-Маре Росії 36-річного Дениса Поздєєва останні роки були проблеми з алкоголем і працевлаштуванням.

Про це пише Lenta.ru.

Читайте такожСпливли моторошні подробиці про вбивство 6-річної дитини у дитсадку в Росії (фото, відео)За словами одного зі знайомих злочинця, чотири року тому його звільнили з роботи, з тих пір він не міг нікуди влаштуватися і почав активно пити.

Відео дня

«Недавно лежав у психіатричному відділенні. На хвилі алкоголізму, так би мовити, білочку зловив. Йому стало здаватися, що за ним бігає якась міфічна істота – начебто мінотавр. Намагався покінчити з собою», – розповіло джерело, зазначивши, що у матері підозрюваного також проблеми з алкоголем, «це генетичне».

Ще один знайомий Поздєєва розповів, що приступи білої гарячки були у нього неодноразово. Деякі перестали з ним спілкуватися через пристрасть до спиртного: «Розповідали, що весь діалог з ним зводився до того, що він пропонував випити або займав гроші».

Він додав, що за два роки Поздєєв став гірше виглядати, «опустився».

Колишній колега нападника Сергій Канів згадав, що п'ять років тому вони разом працювали електриками на електростанції. Тоді Поздєєв не пив, захоплювався футболом і музикою.

Ще один знайомий описав Поздєєва як спокійну і неагресивну людину. При цьому він був «досить відстороненим від життя», не користувався мобільним телефоном і не любив читати.

Як раніше повідомляв УНІАН, 31 жовтня Денис Поздєєв в стані алкогольного сп'яніння увірвався в дитсадок під час тихої години і зарізав хлопчика, який помер на місці. На допиті затриманий заявив, що вбити дитину йому треба було, щоб виконати «заклинання», яке обіцяло йому «вічне і заможне життя».