Невідомі безпричинно побили лікаря і водія бригади / скріншот з відео

У Кірово-Чепецке (Російська Федерація) невідомі побили бригаду швидкої допомоги, яка приїхала до пацієнта, щоб взяти аналіз на наявність коронавірусу.

Відео інциденту опубліковано в Telegram-каналі «Підйом».

Читайте такожУ Росії коронавірусом заразилися понад 100 мешканців нелегального хостелу

Відео дня

Інцидент стався в ніч на суботу, 18 квітня, у дворі будинку №16 на проспекті Росія. У поліції розповіли, що двоє нападників перебували в стані алкогольного сп'яніння, безпричинно побили лікаря і водія бригади, а потім зникли з місця події.

На розміщених в мережі кадрах видно, як двоє чоловіків нападають на медпрацівника біля службового автомобіля і починають завдавати йому удари. Пізніше в бійку втручаються ще кілька людей.

Як розповіла знайома потерпілого, ініціатори конфлікту підійшли до швидкої і постукали у вікно. «Вони запитали у нього, у яку квартиру він ходив і до кого. Фельдшер не сказав і хотів зачинити двері, його витягли з машини і почали бити», - зазначила вона.

В результаті медик отримав струс головного мозку, забиття грудної клітини та обличчя, він знаходиться в стані середнього ступеня тяжкості. Поліція встановлює особу учасників конфлікту.

Як повідомляв УНІАН, у Петрозаводську (Карелія) три тижні шукали сім'ю з двома дітьми, яка пішла в глибоку самоізоляцію у власній квартирі.