80% армії РФ у Мар'їнці саботують оборону міста, заявив російський "воєнкор" / фото ГУР МО

У Росії розганяється нова "зрада" через важкі втрати окупантів під Мар'їнкою: 80% особового складу армії РФ готові здати місто українській армії.

За словами одного з московських "воєнкорів" ("Миша на Донбассе"), одиниці "опорників" висловлюють бажання вести оборону.  

"80% бажаючих поразки прикладають максимум зусиль, щоб здати її укропам. У місті залишилося кілька опорників", - вказав він.

Російський "воєнкор" уточнив, що в найближчий тиждень війська РФ можуть істотно відійти від Мар'їнки.

За його словами, існує змова між керівництвом РФ та Україною, тому окупантам із взяттям міста так не щастить: "Зараз все виглядає як договірняк на рівні Генштабів ЗС РФ та у**ів, щоб не допустити взяття нами Мар'їнки", - поскаржився "Міша".

Його анонс "зради" активно репостять головні терористи Росії. Публікацію у своїй соціальній мережі вже підтримав Ігор Гіркін (Стрєлков). 

Окупанти знищили Мар'їнку вщент

Нагадаємо, що запеклі битви за Мар'їнку (Донецька область) тривають з перших днів повномасштабної війни. Рубежі оборони постійно зсуваються, ЗСУ не дозволяють ворогові здобути перевагу.

Раніше голова Комітету ВР з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Олена Шуляк зазначила, що такі міста, як Мар'їнка, можуть перестати існувати. Через глобальні руйнування їх не буде сенсу відновлювати.

При цьому днями фотографи Костянтин та Влада Ліберови вразили українців актуальними кадрами міста - окупанти спалили Мар'їнку вщент своїми масованими бомбардуваннями.

Вас також можуть зацікавити новини: