У Кремлі скасували прийом до 9 травня / Скриншот

У Москві скасували традиційний прийом Путіна в Кремлі на 9 травня.

Прес-секретар російського президента Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив пропагандистському виданню "РИА Новости", що цього року традиційний прийом у Кремлі не відбудеться. Він не назвав причини скасування заходу. 

Зазвичай в цей день російський президент зустрічався з ветеранами Другої світової війни, виголошував промову і вручав нагороди. Зустріч скасовують не вперше - минулого року вона не відбулася з невідомих причин, до цього - через пандемію коронавірусу. 

Відео дня

9 травня в Росії: що відомо

Нагадаємо, що цього року військові паради у Курську та Бєлгороді не відбудуться, їх скасували з "міркувань безпеки". Також військові паради та акції "Безсмертного полку" скасували в окупованому Криму.

Пізніше стало відомо про скасування парадів у Брянську, Калузі, Рязані, Орлі, Саратові, Калінінградській області, Липецьку, Єльці, Тюмені, Нижньовартовську, Сургуті та Ханти-Мансійську.

У Кремлі раніше запевняли, що військовий парад на 9 травня у столиці має відбутися. При цьому російські ЗМІ пишуть, що в Санкт-Петербурзі парад пройде без прольоту авіації.

Вас також можуть зацікавити новини: