Клінічний психолог заявила, що Путін є не соціопатом, а психопатом / скриншот

Російський диктатор Володимир Путін є не соціопатом, а психопатом. Розпізнати таких людей дуже важко, оскільки вони розумні і чудові маніпулятори.

Про це заявила в ефірі телеканалу FREEДОМ психотерапевт, психіатр, клінічний і медичний психолог Тіна Берадзе. Вона наголосила, що психопатія не є захворюванням, тому Путіна будуть не лікувати, а судити.

"Путін не соціопат, він психопат. Психопатія – це особистісний розлад, а не психічне захворювання. Це величезна різниця. Психопатів не лікують, їх судять. А якщо людина хвора на шизофренію, біполярний розлад і чинить антисоціальні дії, безумовно, вона опиняється в закритому лікувальному закладі. Соціопат відкритий, його видно. Соціопат не досягає таких вершин, а психопата розпізнати дуже складно, тому що вони розумні, вони чудові маніпулятори", – наголосила фахівець.

Відео дня

Берадзе додала, що російське населення загіпнотизоване пропагандою. Росіяни вже готові повірити у все, що завгодно. Їхні життя наповнені страхом, тому вони схильні до впливу пропаганди, що лунає з телевізора.

"У Росії дуже погано. Вони увійшли в ізоляцію. У них величезний страх. Вони самі породили цей страх, що світ хоче проковтнути цю нещасну Росію тощо. Страх мобілізації. Страх ізоляції. Це такий діагноз. Для нас це абсолютний абсурд", – резюмувала психолог.

Хвороби Путіна

Розмови про хвороби російського диктатора Володимира Путіна точаться вже давно. Російський політолог Валерій Соловей казав, що стан здоровʼя очільника Кремля різко погіршився, через що він почав вживати сильні наркотики. Зокрема, за словами Соловʼя, в Путіна рак та низка неврологічних захворювань. 

Про онкологію в Путіна казав і очільник української розвідки Кирило Буданов. Він висловлював сподівання, що диктатор скоро помре

Водночас екс-агент КДБ у травні минулого року зауважував, що Путін буквально сходить з розуму від параної та страху зради. Борис Карпічков стверджує, що в російського президента помітні прояви деменції.

Вас також можуть зацікавити новини: