'Напивається всмерть і засинає під будинком': ЗМІ дізналися про пияцтво екс-зятя Путіна

Екс-зять Володимира Путіна, російський мільярдер Кирило Шамалов виявився затятим алкоголіком.

Як розповіло джерело з оточення Шамалова проекту "ВЧК-ОГПУ", колишній зять диктатора веде досить специфічний спосіб життя, а також дуже часто змінює дружин.

На момент розлучення з дочкою Путіна Катериною Тихоновою Шамалов уже був "запійним алкоголіком". Цей шлюб хоч якось його стримував, але після розлучення бізнесмен став завсідником у всіх хоч трохи відомих караоке Москви та області.

Відео дня

"Він дуже любить співати, але коли загули стали закінчуватися непристойними епізодами, Кирило під тиском сім'ї та нової дружини "переїхав" пиячити додому. При цьому його возили і водили за ручку найкращими клініками, але Шамалов навідріз відмовлявся лікуватися, навіть крапельниці не давав ставити", - каже джерело.

За словами співрозмовника проекту, Кирило, як правило, п'є наодинці вдома. Віддає перевагу віскі.

"Коли немає жодних справ, а їх у нього майже ніколи немає, п'є з самого ранку. Шамалов може почати день, осушивши цілу пляшку натщесерце, а потім протягом дня підтримує рівновагу. Залежно від оточення алкоголю стає більше або менше в житті бізнесмена", - пише проект.

Джерело зазначило, що вірний помічник Шамалова Денис давним давно перестав дбати про здоров'я шефа. Водночас екс-дружина Жанна Шамалова безуспішно намагалася врятувати його від пияцтва. Неллі Давидова, до якої Кирило пішов від Жанни, навпаки, поринула з Шамаловим у тримісячний запій.

Щодо нинішньої пасії Кирила - доньки "завгоспу" ФСБ Анастасії Задоріної, то вона поки не в змозі боротися з пияцтвом, але вважає за краще не бачити його в такому стані. У жінки нещодавно народилася дитина, а у самого Шамалова під опікою однорічна дочка від Жанни, яку він викрав і сховав від дружини.

"Тим не менш, все це не заважає вести мільярдеру розгульний спосіб життя і напиватися на смерть, засинаючи під дверима будинку", - підсумував проект.

Екс-зять Путіна: що відомо про скандали Шамалова

Кирило Шамалов - екс-чоловік доньки Путіна Катерини Тихонової. За даними Reuters, пара одружилася у 2013 році, а вже у 2018 році Шамалов різко розлучився та одружився із жінкою на ім'я Жанна.

Вже у 2021 році олігарх подав позов про визнання шлюбу недійсним. Обурена жінка розповіла про свої стосунки в інтерв'ю Ксенії Собчак. Згодом стало відомо, що Шамалов вирішив засадити свою колишню дружину за ґрати через це інтерв'ю.

Вас також можуть зацікавити новини: