Москвич зламав пеніс / ua.depositphotos.com

Сьогодні в Росії святкується День захисника Вітчизни. На честь свята москвичка вирішила порадувати свого співмешканця святковим сексом. 

Про це повідомляє "МК".

Читайте такожРосійська блогерка "в пориві емоцій" розчленувала хом'яка

Відео дня

Виявляється, що 38-річний чоловік познайомився зі своєю ровесницею на роботі. Незабаром вони стали разом жити. Мабуть в поривах пристрасті пара вирішила зайнятися жарким сексом. Тим більше і привід є, 23 лютого.

Але в процесі чоловік відчув різкий біль. Прямо на очах його пеніс почав синіти і опухати. Спочатку закохані намагалися прикладати до інтимного місця лід, але потім стало зрозуміло, що поодинці їм не впоратися.

В результаті чоловіка довелося госпіталізувати. Йому повинні зробити операцію, в ході якої буде зупинено внутрішню кровотечу, прибрана гематома і відновлена цілісність білкової оболонки, уретри і печеристих тіл. Відновлювальний період триватиме від тижня до місяця.

"Це був традиційний секс, яким ми займалися не вперше. Нічого незвичайного. А один незручний рух - і перелом. Дожили до майже сорока років і не знали що так буває. Привітала зі святом, називається", - сказала засмучена жінка.

Інші новини УНІАН: