У мережі опубліковано момент смертельного інциденту / колаж УНІАН, кадри з відео

У Підмосковному місті Люберці величезна брила льоду впала на чергу перед військкоматом і вбила чоловіка, який хотів стати на військовий облік. Про це повідомляє Головне слідче управління Слідкому РФ по Московській області.

"20 грудня 2023 року з даху будівлі, розташованої в місті Люберці, сталося падіння криги і снігу, що спричинило травмування чотирьох осіб. В подальшому один з постраждалих помер в лікарні від отриманих травм", – йдеться в повідомленні

За даними телеграм-каналу Shot, загиблий - 34-річний Федір Кузьмін - працював у фірмі з виробництва драбин. У лікарні у нього діагностували перелом хребта, перелом ребер, розрив печінки та проткнуту легеню. У черзі він стояв, щоб стати на військовий облік за місцем прописки.

Як пише телеграм-канал Mash, у черзі разом з Кузьміним стояла і його дружина. Вона теж є серед постраждалих – у неї тріщина в хребті. У подружжя є діти - за різними даними, троє або четверо.

Інші події в Росії

Як писав УНІАН, учасники ПВК "Вагнер", які воювали проти України, по поверненню в РФ вчиняють нові звірства. Масштаби злочинів такі, що викликають занепокоєння у російського населення і влади.

Також ми розповідали, що в Білгородській області підірвався автомобіль з чиновниками. Машина наїхала на російську міну. В результаті вибуху заступник голови Красноярузької районної адміністрації Ігорю Бородаєнко відірвало ноги. Він знаходиться в реанімації у важкому стані.

Вас також можуть зацікавити новини: