У Бєлгородській області на міні підірвалося авто з чиновниками / скріншот

У Бєлгородській області РФ підірвався автомобіль із чиновниками. Машина наїхала на російську міну.

Про це повідомив радник мера тимчамово окупованого Маріуполя Петро Андрющенко. За його словами, це сталося в Красноярузькому районі Бєлгородської області РФ – біля кордону з Україною.

Автомобіль підірвався на міні в Красноярузькому районі Бєлгородської області РФ / Google Maps, скріншот

Зазначається, що внаслідок вибуху замголови Красноярузької адміністрації Ігорю Бородаєнку відірвало ноги. Він перебуває в реанімації в тяжкому стані.

Відео дня

"У голови адміністрації Вязовського сільського поселення Галини Пащенко мінно-вибухова травма та рвана рана м'яких тканин голови. Третій пасажир обійшовся струсом мозку та закритою травмою органів грудної клітки і черевної порожнини. Просто повезло. Чия міна – у підсумку і так зрозуміло. Російська протитанкова міна, аби наші ДРГ не пройшли. Успішне мінування", – додав Андрющенко.

фото t.me/andriyshTime

Підриви окупантів на своїх же мінах

В Україні "ліквідувався" заступник командувача 14 армійського корпусу Північного флоту генерал-майор Володимир Завадський. Ймовірно, він підірвався на російській міні далеко від фронту. 

На початку листопада бійці 15 мобільного прикордонного загону "Сталевий кордон" показали, як окупантів на фронті наздогнала карма. Після невдалого штурм українських позицій на Купʼянському напрямку два російських танки Т-72 поверталися на вихідний рубіж та підірвалися на своїх же мінах.

Вас також можуть зацікавити новини: