Пригожин спочатку посилає "вагнерівців" в "м'ясні" штурми, а потім називає їх "героями" / скріншот

Ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин похвалився кількістю назавжди відправлених у штурм у вигляді "гарматного м'яса" найманців свого угрупування, опублікувавши звернення просто з кладовища. 

За спиною у Пригожина виднілися десятки могил "перемелених" у боях в Україні бойовиків, але сам "кухар Путіна" відчуває гордість за "героїв".

Пригожин заявив, що зробить це кладовище "меморіалом" для майбутніх поколінь росіян.

"Тут продовжують ховати бійців ПВК "Вагнера". На сьогодні ніяких проблем немає, ми його збираємося упорядковувати і робити з цього кладовища меморіал для майбутніх поколінь, які повинні розуміти, що будь-яка війна призводить до того, що йдуть бійці, йдуть з цього життя", - сказав Пригожин, щоправда, не уточнивши, чому "російські герої" гинуть на території чужої держави.

"Це те саме кладовище! Так! Воно росте", - додав Пригожин, провівши рукою у бік могил найманців. 

Втрати "Вагнера" в Україні - останні новини

Наразі угруповання "Вагнера" залишається головною атакуючою силою позицій ЗСУ в Бахмуті. 

За півроку "м'ясних" штурмів Бахмута Пригожин втратив тисячі мотивованих бійців, спираючись зараз уже на сили завербованих ув'язнених. У зв'язку з чим, як констатував представник ЗСУ Сергій Череватий, атаки біля Бахмута зменшилися.

Всього у боях за Бахмут РФ втратила, за підрахунками західних осіб, до 30 тисяч військових станом на початок березня. Однак смертність "вагнерівців" значно вища, ніж у регулярних військ рашистів - 3:1.

Вас також можуть зацікавити новини: