Путін вірить у шаманів / Скріншот

Журналісти дізналися, що сучасний Кремль переповнений адептами окультизму на будь-який смак, як у темному Середньовіччі.

Як йдеться в сюжеті проекту FreeДом, під пильним наглядом ФСБ вони на совість відпрацьовують свої гонорари намагаються задовольнити бажання Путіна жити вічно. 

"Він точно напевно вірить у лікування шляхом ось такої удачі від якихось шаманських або окультних обрядів, які можуть впоратися з маною з боку України", - говорить російський правозахисник Марк Фейгін. 

Крім думок про смерть від хвороби, Путін божеволіє від думки, що може померти в результаті обрядів ворожих чаклунів. Тут журналісти згадали історію з якутським шаманом Габишевим, якого глава країни-агресора всіляко намагається нейтралізувати.

Журналісти зазначають, що старечий маразм Путіна із задоволенням підігріває його оточення. Шойгу тягає з собою президента РФ у тайгу на різні шаманські обряди, в яких Путін особисто бере участь, вони нібито надають йому сили. 

За даними опитування, проведеного в РФ, більше третини респондентів вірять в містику, ворожіння і потойбічні сили.

Раніше політичний аналітик, публіцист Валерій Соловей заявив, що Путін зважився на вторгнення в Україну після обряду з шаманами.

Вас також можуть зацікавити новини: