Путін пообіцяв "навести порядки" на тимчасово окупованому Донбасі / скріншот відео

Російська Федерація займеться "наведенням порядків" на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей. У Кремлі відразу визнали, що на це піде багато часу.

Про це заявив президент РФ Володимир Путін на зустрічі з учасниками конкурсу "Велика перерва".

Так, до російського лідера "звернулася" учасниця проекту з тимчасово окупованого Донецька з проханням навести порядок в самопроголошених республіках. На що Путін пообіцяв допомогти "ДНР" та "ЛНР". При цьому він вказав, що це займе роки.

Відео дня

"Вся наша країна буде допомагати всім твоїм одноліткам і дорослим, які живуть на цих територіях. Нас усіх чекають добрі місяці та роки для того, щоб привести все (господарство "ДНР" та "ЛНР" - УНІАН) в порядок, але ми зробимо це обов'язково", - заявив президент Росії.

Як раніше повідомляв УНІАН, посол Російської Федерації в Північній Кореї Олександр Мацегора заявив, що робітників з тоталітарної КНДР можуть направити в так звані "ЛНР" та "ДНР". Північнокорейців хочуть залучити до відновлення тимчасово окупованої частини Донбасу.

Він розраховує, що жителі КНДР приїдуть ремонтувати інфраструктуру на територіях України, які тимчасово захоплені російськими окупантами.

Вас також можуть зацікавити новини: