Російські добровольці проводять рейд у Росії / фото t.me/legionoffreedom

Кінцева мета російських добровольців, які воюють на боці України і прорвалися через російський кордон на рейд у РФ, - похід на Москву і повалення путінського режиму.

Це підтвердив представник Легіону з позивним "Цезар" в інтерв'ю УНІАН: "Звичайно, це тільки питання часу. Ба більше, я знаю кожен крок на цьому шляху, але поки що не можу поділитися деталями".

При цьому боєць фактично анонсував повномасштабний визвольний похід російських добровольців і впевнено заявив, що коли він почнеться, то визволення Росії від тиранії Путіна відбудеться за тижні, максимум - за кілька місяців.

"Похід Пригожина показав, що ситуація могла вирішитися взагалі за одну добу. Просто йому не вистачило політичної волі, тому що в глибині душі Пригожин - не політик, він - комерсант. Його завдання - не перемогти, а поторгуватися, вибити собі щось. І він не бунтував проти Путіна, він бунтував проти його ставлеників, які, на думку Пригожина, неграмотно вбивали українців", - заявив доброволець.

Рейд добровольців у РФ - загальна заява

21 березня Легіон "Свобода Росії", Російський добровольчий корпус і Сибірський батальйон зробили спільну заяву, закликавши росіян з усіх країн, також людей будь-яких національностей приєднуватися до їхнього руху, метою якого є "боротьба проти путінської диктатури".

За їхніми словами, їхній визвольний рух укотре продемонстрував "силу та міць духу та зброї російського добровольця і слабкість режиму Путіна".

Вас також можуть зацікавити новини: