Російські добровольці проводять рейд у Росії / скріншот

У Легіоні "Свобода Росії" розповіли, як росіяни зустрічають добровольців, які воюють на боці України і зараз проводять рейд у РФ.

"Очно ми не зустрічали негативного до нас ставлення, якогось ворожого. А я прекрасно пам'ятаю, коли починалася російська повномасштабна агресія, коли люди в Україні кидалися під танки, пляшки із запальною сумішшю летіли, з двостволок стріляли. Там (у Росії) такого немає. Путінських тролів ми бачимо тільки в інтернеті, де вони розповідають, як "нас усі ненавидять". Так, на жаль, багато людей політично індиферентні, вони не розуміють, чому все так відбувається. Але при заході ми зустрічаємо людей, які або нейтрально, або доброзичливо до нас ставляться", - розповів в інтерв'ю УНІАН представник Легіону з позивним "Цезар".

За його словами, Путін зараз сильно активізував трагічний процес пробудження самосвідомості народів Росії.

"Люди дедалі більше й більше розуміють, що їм ця війна не потрібна... Бєлгород два роки мовчав, поки знищували сусідні регіони України... А зараз, коли на голови бєлгородців посипалися снаряди, насамперед путінські, люди починають замислюватися й ставити запитання: "А нас за що?", "А чому?", "А правда, що все йде за планом?" - зазначив боєць.

Рейд добровольців у РФ - актуальне

Нагадаємо. 21 березня Легіон "Свобода Росії", Російський добровольчий корпус і Сибірський батальйон закликали росіян з усіх країн і людей будь-яких національностей приєднуватися до них, щоб "разом боротися проти путінської диктатури".

Вони стверджують, що їхній визвольний рух укотре продемонстрував "силу і міць духу та зброї російського добровольця і слабкість режиму Путіна".

Вас також можуть зацікавити новини: