На війні в Україні перебуває і другий син Валентини / скріншот

Влада Туви вирішила віддячити родині ліквідованого на війні в Україні окупанта упаковкою пельменів. Подарунок приурочили до Нового року, який в Туві святкують 17 лютого за місячним календарем "Шагаа".

Місцеві чиновники роздали пельмені сім'ям загиблих мобілізованих в рамках акції "Ліпи добро".

Повідомляється, що такий подарунок отримала і багатодітна мати Валентина Ондар, молодший син якої "героїчно загинув" на війні в Україні, вбиваючи українців у Лисичанську. На війні в Україні перебуває і другий син Валентини.

Відео дня

Раніше УНІАН писав, як матерям ліквідованих мобіків в окупованому Донецьку спершу подарували по шубі, а потім ці шуби у них відібрали

Війна новини - втрати РФ в Україні

З початку повномасштабного російського вторгнення ЗСУ ліквідували вже 141 260 окупантів, у тому числі за минулу добу втрати ворога склали більше + 800 мертвих загарбників.

Відомо, що російські війська зазнали великих втрат під час невдалого наступу на Вугледарському напрямку. За інформацією військових, підтверджено розгром елітної 155-ї бригади морпіхів.

Також ЗСУ поділилися ефектними кадрами знищення російської важкої вогнеметної системи "Солнцепьок".

На думку військового оглядача Олександра Коваленка, є дві причини таких втрат окупантів. Зокрема, йдеться про втрати серед частково мобілізованих окупантів, якими доукомплектовують розбиті підрозділи кадрових військовослужбовців. Іншою причиною втрат живої сили противника є дефіцит техніки.

Вас також можуть зацікавити новини: