У Томську пацієнт вийшов з операції з переламом ключиці / pdmnews.ru

У Томську пацієнт клініки Сибірського держмедуніверситету вийшов з наркозу після урологічної операції з переламаною ключицею і саднами на обличчі.

Читайте такожУ Росії "даішник" врятував школярку від собак, після чого відвіз додому і зґвалтував

Як повідомляє «Подъем", у лікарні потерпілому на ім'я Роман так і не пояснили, що сталося. Рідні хлопця подали заяву до поліції.

Відео дня

"Спочатку я не відчував болю, відчув, коли спробував повернутися на бік. Викликав лікаря - мене відвезли в рентген кабінету, де сказали, що це осколковий перелом акроміального кінця ключиці. Викликали швидку, тому що в лікарні немає травматологічного відділення. Мене відвезли і поклали в палату, а кілька годин тому вставили пластину.

Я питав, що сталося, але всі кажуть, що їх в цей момент там не було і вони не в курсі. Мама приїжджала з іншого міста, щоб дізнатися, що сталося, але їй теж сказали, що нічого не знають. Мама подала заяву до поліції. Якщо знадобиться, буде подано до прокуратури", - розповів потерпілий.

Зазначається що планову операцію Роману проводив лікар-уролог Джамшед Ахмедов. На запитання журналістів про те, що сталося з пацієнтом, він відповів: «нічо такого».

Читайте більше новин про російські реалії