До Соловйова часто приєднується учасник дискусії пропагандист Захар Прилєпін / колаж УНІАН, фото wikimedia.org, скріншот

Російський пропагандист Володимир Соловйов, відомий своєю полум'яною риторикою на адресу заходу, схоже, образився на критику, яку він отримав від одного зі своїх частих гостей Захара Прилєпіна.

Просуваючи кремлівську пропаганду у своєму телешоу, до Соловйова часто приєднується учасник дискусії пропагандист Захар Прилєпін, письменник і політик, який є співголовою "Справедливої Росії", пише Newsweek.

Незважаючи на його відданість Кремлю, інтерв'ю, яке Прилєпін дав медійній особистості Ксенії Собчак, викликало роздратування Соловйова.

Відео дня

Соловйов заявив, що поважає Прилєпіна як "людину, письменника і діяча культури", але не може зрозуміти, чому той погодився на інтерв'ю з "абсолютним ніким" Собчак.

Соловйов вирізав уривок з інтерв'ю, в якому Собчак запитала Прилєпіна, чи подобається йому риторика в шоу Соловйова, в якій ведучий "накидається", а іноді переходить на глузливий німецький акцент.

Замість захисту Соловйова Прилєпін заявив, що у Соловйова "свій стиль" і що "не вся його риторика здається мені прийнятною, але це вільна країна".

У ролику Собчак потім запитала," чи може його поява в такому шоу знецінити ваше послання", на що Прилєпін відповів, що інші ведучі державного телебачення часто поводяться "правильно" і що він несе відповідальність тільки за те, що говорить він і ті, хто знаходиться в його оточенні.

"Турбо-патріотів це дратує", - сказав Прилепін, мабуть, маючи на увазі Соловйова, що спонукало ведучого "Повного контакту" задатися питанням, чому Прилепін погодився дати інтерв'ю.

Потім Соловйов сказав, що Прилєпіну слід було протистояти Собчак і запитати: "Хто ви? Чомусь він прийшов на це інтерв'ю, щоб просувати свої ідеї в інших сферах, але це рішення було серед інших "помилок, які він зробив у своєму житті". 

Соловйов заявив, що високі рейтинги його програми, яка перемагає конкурентів "як бик проти вівці", показують, що у глядачів немає проблем з його підходом. "Ось чому люди люблять мене, дивляться на мене і довіряють мені".

Потім він назвав Собчак "матір'ю політичних виродків" і "ворогом моєї країни", а потім звинуватив її в тому, що вона отримує гроші від іноземних спецслужб, і звернувся до свого гостя: "Захар, схаменися".

Висловлювання Соловйова - деталі

Топ-пропагандист РФ Володимир Соловйов відкрито погрожував скандальному Олегу Царьову напередодні замаху на нього. На кадрах Соловйов "наїхав" на Царьова, звинувативши його в тому, що той вліз в ігри російських силових структур.

"Олег, я до тебе добре ставлюся, але заспокойся трохи, а головне - не грай в ігри між російськими силовими структурами. Вони між собою домовляться. А ті, хто опиниться між ними, перетворяться на труху, на прах", - заявив Соловйов.

Вас також можуть зацікавити новини: