Російська молодь влаштувала оргію просто на площі у Москві / колаж 24 канал

У Москві після скасування з 9 червня низки карантинних обмежень "золота молодь" повернулася до одного зі своїх улюблених злачних місць – так званої Ями. І першим ділом влаштувала там те, за чим, вочевидь, найбільше скучила – прилюдний секс з обов'язковим фільмуванням та викладанням у соцмережі.

Читайте такожНайкращі у груповому сексі: росіяни взяли чотири "порно-оскари" премії AVN Awards

Телеграм-канал "Подъем" розповів про те, що у центрі Москви на Хохловській площі – у так званій Ямі, яку облюбувала московська "золота молодь" для "тусовок" – молода пара займалася сексом.

Відео дня

Причому не лише робили це на очах у перехожих, а й красиво позували на десятки камер – і перехожі, і товариство пари залюбки фільмували секс смартфонами та викладали відзняте в інтернет.

Відео 18+

"Подъем" поцікавився у поліції: мовляв, а не треба якось на таке реагувати? Але правоохоронці лише знизали плечима: та ні, не треба – заяви ж ніхто не писав.

Після розголосу більшість відео та фото сексуальної оргії зникли з відкритого доступу, але кілька вдалося зберегти – на пам'ять. Їх можете переглянути й ви (якщо вам, звісно, виповнилося 18 років).

Відео 18+

Російська молодь розважається у "Ямі" в перші дні після карантину / фото з соцмереж

Ця так звана "Яма", для розуміння, це народна назва амфітеатру на Хохловській площі у Москві. Погану славу як "палісадник розпусти" і "алкояма" площа має здавна. Спокійні часи тут панували, мабуть, лише під час карантину, пише 24 канал.

Так цивілізовано виглядає Яма вдень / фото instagram.com/mosquarium/